Interessant voor jouw zorginstelling?

Het digitaal zorgportfolio binnen jouw organisatie

Met een digitaal zorgportfolio binnen je organisatie krijg je een beter inzicht in de vaardigheden van je medewerkers. Dit moet leiden tot een betere inzetbaarheid. Bovendien kadert dit mee in de kwaliteitswet zorg (juli 2022).

Een Diginursing profiel draagt bij aan de uitwerking van de kwaliteitswet zorg

Diginursing en jouw organisatie

Kwaliteitsvolle zorg en kwaliteitswet

Geef medewerkers toegang tot Diginursing

Nodig als zorgorganisatie je medewerkers uit om een Diginursing profiel aan te maken. Elke medewerker kan voor zichzelf zijn profiel aanmaken en beheren. We verzorgen vanuit Diginursing de nodige communicatie opdat elke stap in het proces duidelijk is voor je medewerkers.

Aantoonbare ervaring in de zorgverlening

Krijg inzicht in je medewerkers

Wanneer de medewerkers binnen je organisatie Diginursing gebruiken, krijg je inzicht in de vaardigheden en competenties die binnen jouw organisatie aanwezig zijn. Dit kan leiden tot betere inzetbaarheid van je zorgpersoneel, waarbij zorgverlener en zorgbehoevende beter op elkaar worden afgestemd.

Diginursing ondersteunt met een applicatie

Opvolging van opleidingen en cursussen

Met Diginursing kan je (verplichte) opleidingen en cursussen van je medewerkers opvolgen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om automatisch een e-mail notificatie te versturen eens een nieuwe opleiding gevolgd dient te worden.

Interesse?

Diginursing is een startup. We zijn momenteel op zoek naar organisaties en bedrijven die nood hebben aan een digitaal zorgportfolio. We staan open voor feedback en verdere invulling van het zorgportfolio. Ook helpen we je graag met de integratie van Diginursing binnen reeds aanwezige software en werkwijzes in jouw organisatie.

Heb je interesse in Diginursing of wens je de mogelijkheden binnen jouw organisatie verder te bekijken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contacteer ons